Allra käraste syster

Nått av det bästa som finns. Åh vad jag ÄLSKAR DIG!

Time for some Sightseeing

Jag och Elin var ute och Sightsade i London. En rejäl promenad mellan 11 och halv 9:) Vi gick och gick och gick. Marble arch-oxford circus-piccadelly circus-oxford circus-Marble arch-Kensington gardens-Hyde park-Fika i Green park- Buckingham palace- st james park- Big Ben-London eye sen slutligen gick vi tillbaka till oxford circus igen, tog en fika och åkte hem. En mycket trevlig dag i solen med Elin!
        
              


              


              




Vi tänkte ta en öppen buss men den kostade £25 det var lite väl tyckte vi. Men vi tog oss runt hur bra som helst!
Köpte mig två par solglasögon för £1 styck, lagom pris.

London är inte så dumt alls.

Notting Hill

Igår var jag och Elin till Notting Hill och spanade in läget. En trevlig promenad, och vi fixade att hitta hur bra som helst. Bra gjort. Idag har jag suttit i solen lite grand. Det var rätt skönt idag också, sen var jag i parken med Annie, medans Fabia hämtade Bee, trodde det skulle gå fort, där bedrog jag mig. Frågade senare om Bees skola låg långt därifrån, nej bara knappt 10 minuter, vad gör hon borta i 50 minuter då!? waha.

Nu sitter jag och kollar på flygbiljetter hem, och funderar på vilket plan jag ska ta..
Det är nått skandinaviskt party på en club som heter Tiger Tiger imorgon, men jag känner inte alls att jag vill gå dock plus att jag inte vill ta mig råd till det tror jag.

Idag vart jag så irriterad på barnen, jag tycker man uppfostrar barnen helt fel! Det är ju inte en siffra rätt, nästan. Usch jag orkar inte med dem ibland...ofta. Haha, som tur är kommer jag inte vilja ha barn på många många år iallafall.

Nä nu ska jag gå ner och kolla om någon är hemma, eller om man kan ta sig nått å äta!


Första skoldagen

Kan ju inte påstå att det är speciellt jättemycket att syssla med här, just nu idag jobbar jag mellan 7-8 men är ledig till 17. Så har väl inte sådär jättemycket för mig. Sitter och räknar pengar, som vanligt, för att få allting att kunna gå ihop. Men om jag är riktigt duktig så tror jag att det kommer kunna gå bra för mig. Jag ska ge järnet. Funderar på att åka hem om typ 4 veckor. Ska ändå hem till mammas ordination, så har väl inte råd att åka tillbaka heller. Men jag stannar nog hemma då, så får jag lite ledigt också. Jag hoppas att jag kommer in på nån högskola till hösten också! hursomhelst. Mycket prat om ingenting.
 
Igår så åkte jag till Marble Arch till Elin och gick en promenad från Marble arch till Victoria till Piccadilly. Så nu har jag iallafall mycket bättre koll på allting, eftersom jag också tog bussen och fick lite hum om vilket håll allting ligger. Vi köpte kakor och gick runt och snackade i typ 2-3 timmar.. Sen fick jag klara mig hem själv. vilket gick ypperligt, den här gången..... Känner att det här en för elak stad för mig.

Nu ska jag iväg till clapham och för att träffa två svenska aupairer. känner mig rätt lam just nu. Kan ju hända att det är för att det inte blev alltför mycket sömn inatt, även om sömnen var god.

Tom's Birthday

Idag har vi varit på kalas. Tom fyllde år så vi åkte dit. De hade en väldigt trevlig au pair för övrigt. Lite svår att uppfatta allt hon sa när engelskan är väldigt tysk. Men det var väldigt trevligt fick en jättefin teckning av Grace också, väluppfostrade guliga barn. Dom skulle bara krama varandra hela tiden. Sen åkte vi vidare och träffade en till au pair, där kunde jag nästan inte höra vad hon sa, det lät som hon pratade på franska ibland.. Men man lär sig väl med tiden. I alla fall så känns det som det kommer finnas rätt mycket att göra, så det är nice!
Nu ska jag snart iväg till Marble Arch med Elin T och promenixa i Hyde Park, kan hända att vi köper oss lite godis också...hihi.


GRATTIS MAMMA

Mamma har fått sitt jobb idag, jag är så glad!! Hon blir nu ordinerad, känns toppen!
Har pratat med min syster hela morgonen, hon ska hjälpa mig med försäkring och sånt, tack för det!
Håller på med en riktig funderare idag, det går väl sådär kan man säga, men kommer närmare mitt beslut i alla fall.
Ska gå ut och gå en sväng nu tänkte jag, köpa lite nästan svenskt haribo godis. Sen ska jag inte göra nånting hade jag tänkt. Men allting löser sig. Idag skiner solen, och familjen har gått ut. Jag vågade mig ner och ta mackor. Hoppas de inte misstycker alltför mycket.
Jag har en konstig känsla i mig när jag är här, vet inte vad det är. Tänkte gå till kyrkan i veckan också, och hoppas på att det är bra där.

Depressiva episoder och maniska perioder Vissa klarar sig utan extas
Andra springer fatt och blir nervösa och får spatt, om inte livet är ett kul kalas
Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad Inget äventyr att leva på KAS
Du måste sänka dina krav, eller vinna på trav, om du ska komma i fas
Lyckan kommer, lyckan går, och det är långt till nästa vår
Nu faller löven över Stångåstan
Nu sitter alla på kafé och snackar skit och dricker te, av gammal slentrian
Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad Hon har börjat på en ny roman
Det är morgon snart igen, lycka till kära vän, skriv om drömmar hjärter dam.

Riktig SkitDag

Usch jag vet inte om jag ens orkar skriva om igår. Allting var jobbigt idag. Men just nu så mår jag mycket bättre, jag kan skaffa mig en ny telefon, det är bara pengar. Jag tjänar ju faktiskt pengar nu. Jag är tillräckligt duktig för att få betalt för det jag gör. Det kändes nästan som lite för mycket när jag fick min lön idag, som "ska jag verkligen få alla dem pengarna för detta?" Men det är en cool känsla, jag gillar det. Ska hem och skaffa mig ett riktigt jobb en vacker dag hade jag tänkt.
Idag är det tur att jag inte tror på karma, för jag vet inte vad jag gör ibland för att förtjäna vissa saker. Men det går inte bra alla dagar, och tur är väl det.
Känner mig vid ganska gott mod, som pappa sa. Det är mycket som kan köpas för pengar, det är mycket som egentligen inte alls spelar sån stor roll, faktiskt.

Nu ska ni få se en bild på det som jag älskar mest i hela vida världen
Så visst har jag haft en väldig tur också!


Jag vill inte att min älskade syster ska bo så långt borta..saknar dig redan.

The bird peek window

Har varit trött idag, men har väl gjort det jag skulle idag, vi var till simskolan igen, det gick bra som tur var. Sen åkte vi hem till någon familj nånstans, kände mest att jag bara hände med, där var bee's kompis i alla fall. Så där lekte barnen och hade det bra. Fick dock ont i magen igen idag, men det har gått över nu skönt nog. Fick nån liten treat av Fabia också, för magen. Sen så var jag barnvakt idag för båda, vilket gick bättre än väntat, jag läste halva pettson boken! Jag är nästan stolt över mig själv. Sen så lekte vi vid The bird peek window, där vi sitter och kollar efter fåglar, det är antingen en and eller en kolobri enligt flickorna. Sen så kom dom in till mig i mitt rum och kollade på tv med mig i sängen. Sen så satt vi och sjöng olika sånger, och spelade in lite också, det var mysigt. Så la sig den äldsta dottern huvudet i knät på mig, vart lite förvånad faktiskt, hon är mycket mer reserverad än Annie.
Båda flickorna var jätteglada ikväll, vilket kändes jättebra. Sen var det läggdags, Annie kastade sig i armarna på mig och gav mig en godnatt kram och fick även en kram av Bee, och JA! det gör mig glad.
Nu sitter jag här och känner mig ganska trött och slut, imorgon ska jag ut med några flickor, som tur var hade Fabia ingenting emot det :)

Sitter och fryser lite här, fast jag har 2 koftor på mig, så tänkte gå och ta ett bad nu:)

Kings Road

Inatt var det inte mycket sova, kunde inte sova på kvällen, sen mitt i natten så vaknar bägge flickorna och skriker och har sig. Lagom kul, så båda var otroligt trötta idag, vilket innebar en väldigt gnällig bråkig och stökig dag. Men jag fick ta hand om flickorna själv idag när Fabia var och handlade. Var rädd att de skulle börja bråka och skrika, för då vet jag inte riktigt hur jag skulle bete mig. Anyway de skötte sig jättebra, vart ett gnäll bara, men jag sa till dem att vara lugna sådet ordnade sig snabbt. Sen plockade de fram ritsakerna så vi satt på golvet i köket och ritade. Bee gjorde en lista på vilka som fick gå in i köket och vilka som inte fick, jag bee och annie var de ända som fick gå in. Tur jag hade. Så det kändes kul iallafall. Sen så har det väl inte hänt sådär jättemycket idag, har vart fint väder ute, jag gick och fyllde på min telefon och köpte lite haribo! Imorgon är det några som kommer över för lunch, dem skulle tydligen ha med sig sin aupair, det blir jag lite nervös över faktiskt.
Idag var vi runt och kikade lite på stan, Fabia visade mig Kings Road, och alla designer butiker där, alla de flotta ställena var vi till. Nice, men skulle aldrig våga gå in i en butik där.
Ikväll så lekte flickorna med kartong bitar som de målar sig själva på, och det var jätteroligt tyckte dem. "say this, where is BeeBee and Annie? I must find them so they can see themselves as talking cardboard figures"
Nu vart det bestämt att vi ska ut på fredag! Jag och 4 svenskar till än så länge, känns toppen att få träffa lite fler svenskar!:)
Har äntligen fått tag på någon där hemma! Pratade med far min idag. Jag skulle kunna påstå att han är ganska bäst.

The lavender park

På eftermiddagen var vi ute i parken, dem kallar den för the lavender park. Där roade ungarna sig själva en sväng under en buske. Bee tyckte att jag skulle ha ett armband, eftersom hon hade fått en krans. Så hon plockade lite blommor och så fick jag den här fina.


Fick även tillfälle att dela ut mina presenter från Sverige, pippi, pettson och sweden, the forest kingdom. Det var populärt, så godnattsagan ikväll var Pippi Longstocking. Idag så la sig annie i knät på mig när vi lyssnade på sagan, så gullig! Sen gick det tillomed bra för henne att jag sa godnatt till henne och la henne utan att mamman ens kom in. Det var inte alls nån dum känsla.
Imorgon, ny dag - nya äventyr.

Första dagen på jobbet

Idag gick jag upp kvart i 8. Då skulle flickorna göras iordning för att gå till simskolan. Fabia var med för att hjälpa till, vi tog deras lilla el-bil till badhuset. Tur att flickornas ben är korta, annars skulle jag aldrig få plats i den där bilen, kan inte direkt sitta rkat så man får kryp ihop rätt mycket för att kunna få plats. Hur som helst, så efter simskolan så åkte vi till the tate, för att titta på målningar och fika, och även ett träd gjort av enbart kastruller, eller andra prylar i metall man har i köket. Sen pysslade vi lite och gjorde fjärliar och blommor. Engelskan går väl helt okej idag också, jag försöker att prata på även fast jag inte känner mig alltför säker. Men det vänder säker snart, övning ger färdighet har jag hört.

In London!

Igår kom jag fram till London! Var faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Alex, pappan hämtade upp mig på flygplatsen, som tur var. Sen åkte vi hem och träffade Fabia och barnen. Engelskan känns väl sådär precis i början, men känns bättre idag än igår iallafall. Igår så mötte jag upp en annan aupair här som heter Elin, vi möttes vid oxford circus, sen gick vi runt och snackade och kollade stan. Sen drog vi ut till henne i Ealing brodway, sov över där, eftersom min familj inte ville att jag skulle gå hem så sent, när jag inte hittar.

Så idag har jag varit runt och kollar lite i affärer med Elin, hittade en jättegullig klänning som jag köpte. Vi gick iväg och käkade sen njöt vi av solen i parken. Sen åkte jag vidare till Victoria, där en annan Elin bor, vi strövade runt i Hyde Park i några timmar. Det har varit en jättehärlig kväll, varmt och skönt. Sen letade vi på bussen hem, och efter lite om och men så tog jag mig iallfall hem! En bra start har det varit i alla fall. Imorgon ska jag vara med Fabia och barnen!

PACKA

Nu ska jag försöka få min packning inom den rekomenderade vikten, det går väl sådär. Men hoppas på att få ordning på det ialla fall. Sovit gott inatt så känner mig ganska pigg, men antar att den känslan snart kommer att övergå i nervositet.
De hämtar mig på flygplatsen ikväll, sen bär det av till London.

RSS 2.0